آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی با هدف ارتقاء فعالیتهای خدمات تخصصی گروه بیوتکنولوژی صنعتی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی راهاندازی شد.
به گفته آقای مهندس عباس جعفری مدیر گروه بیوتکنولوژی صنعتی و مسئول فنی آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی، راهاندازی این آزمایشگاه که دارای اکرودیته سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران میباشد با حمایت معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی تحقق یافته است و این گروه را قادر به انجام کلیه آزمونهای کنترل کیفیت میکروبی محصولات غذایی شامل انواع عصارههای گیاهی، انوع آبهای بستهبندی، سسها، انواع کیک و بیسکویت، پودر کیک، ژله، پودر ژله، پاستیل و شکلات، انواع نوشیدنیها شامل آب میوهها و نوشابههای گازدار و بدون گاز، انواع آرد جو، گندم، سویا و ماکارونی، انواع چای شامل کیسهای، معطر انواع ترشیجات و کنسروها و سایر محصولات غذایی خواهد کرد.
|