[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: راه‌اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1395/3/16 | 

آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی با هدف ارتقاء فعالیت‌های خدمات تخصصی گروه بیوتکنولوژی صنعتی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شد.
به گفته آقای مهندس عباس جعفری مدیر گروه بیوتکنولوژی صنعتی و مسئول فنی  آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی، راه‌اندازی این آزمایشگاه که دارای اکرودیته سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران  می‌باشد با حمایت معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی تحقق یافته است و این گروه را قادر به انجام کلیه آزمون‌های کنترل کیفیت میکروبی محصولات غذایی شامل انواع عصاره‌های گیاهی، انوع آب‌های بسته‌بندی، سس‌ها، انواع کیک و بیسکویت، پودر کیک، ژله، پودر ژله، پاستیل و شکلات، انواع نوشیدنی‌ها شامل آب میوه‌ها و نوشابه‌های گازدار و بدون گاز، انواع آرد جو، گندم، سویا و ماکارونی، انواع چای شامل کیسه‌ای، معطر انواع ترشیجات و کنسروها و سایر محصولات غذایی خواهد کرد.

AWT IMAGE

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی | کنترل کیفیت میکروبی | کنترل کیفیت مواد غذایی | کنترل کیفیت آب |
دفعات مشاهده: 4375 بار   |   دفعات چاپ: 598 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645