درباره پژوهشکده::

دریافت اطلاعات پایگاه
رویداد شتاب صنایع غذایی
..
:: برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه اصول و عملکرد و کاربرد دستگاه های مدرن آزمایشگاهی با همکاری شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱ |
پیرو تعاملات پیشین با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، روز یکشنبه مورخ۱۳۹۶/۰۶/۲۶ به درخواست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ، کارگاه آموزشی تحت عنوان" اصول عملکرد و کاربرد دستگاههای مدرن آزمایشگاهی" با همکاری مرکز خدمات تخصصی آنالیز شیمیایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی از ساعت ۳۰/۸ الی ۱۳ در سالن اجتماعات مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی با حضور کارشناسان محترم معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان البرز برگزار گردید.
پس از اتمام کارگاه مذکور که بخش عملی آن در محل آزمایشگاه های کروماتوگرافی و اسپکتروفتومتری مرکز آنالیز شیمیایی برگزار گردید، مدعوین از سایر آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشکده بازدید نمودند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان