[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: تولید کیت های پایش خوردگی میکروبی (MIC) ::
 | تاریخ ارسال: 1396/11/7 | 
گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی موفق به تولید کیت های خوردگی میکروبی (MIC) گردید.خوردگی میکروبی(MIC) به نوعی از خوردگی اطلاق میشود که به واسطه میکروارگانیسم‌هایی به وجود آمده باشد، که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نباشند. میکروجلبک‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها می‌توانند باعث سرعت بخشیدن به فرایند خوردگی یا تغییرمکانیسم فرایند خوردگی شوند. خوردگی میکروبی می‌تواند در تمامی محیط‌ها از قبیل خاک، آب شیرین، آب دریا و صنایعی همچون نفت، تولید نیرو و صنایع دریایی روی دهد. خوردگی میکروبی مسوول ۲۰ درصد از خسارت های ناشی از فرسایندگی است.
این میکروارگانیسم‌ها شامل میکروارگانیسمهای احیا کننده سولفات(SRB)، باکتریهای احیا کننده آهن(IRB)، میکروارگانیسم‏های هتروتروف(HB)، باکتری‌های تولید کننده اسید(APB) است و برای پایش خوردگی میکروبی، هر چهار دسته این میکروارگانیسمها باید مورد پایش قرار گیرد.



این کیتها در سری های ۶ تایی برای شمارش باکتریهای فوق از غلظت کمتر از ۱۰ عدد در هر میلی لیتر تا غلظت ۱۰۶ باکتری در هر میلی لیتر از نمونه ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند. از مزیت های این کیت ها نسبت به کیت های تجاری موجود در بازار می توان به حد حساسیت پایین و دقت بالای آن ها اشاره کرد.

شماره تماس: آقای مهندس جعفری ۰۹۱۲۵۱۲۲۱۶۳

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 7556 بار   |   دفعات چاپ: 1037 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4660