درباره پژوهشکده::

پایگاه های مرتبط

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: بازدید مدیر محترم مرکز نوآوری های دانشگاه پیام نور کرج از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ |
 به منظور آشنایی با فعالیت­ها و امکانات پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران ، جناب آقای دکتر حمید سعیدیان، مدیر محترم مرکز نوآوری­های دانشگاه پیام نور کرج به همراه جناب آقای دکتر محمود پایه قدر استاد محترم گروه شیمی آن دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ از آزمایشگاه­ها و سالن­های تحقیقات نیمه صنعتی پژوهشکده بازدید نمودند. جهت تسهیل در اجرای فعالیت­های مشترک، مقرر گردید تفاهم­نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور کرج و پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی مبادله شود.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان