[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
عید سعید فطر مبارک باد
..
:: درخشش اعضای هیات علمی و پژوهشگران گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ | 

درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی 

"در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران"

در این کنگره بین المللی که در تاریخ ۲۶ الی ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ۴ مقاله پژوهشی با عناوین ذیل از آقای دکتر عباس بایگان و همکاران ایشان آقای دکتر عباس جعفری جید، آقای مهندس محبوب حبیب زاده و آقای مهندس عباس علی نژاد پذیرفته و ارایه شد.

 
  1. The effect of Xanthan gum on the qualitative and  rheological indicators of sunn pest damaged wheat
  2. Investigation of the effect of ultrasound treatment  on the qualitative and rheological indicators of damaged flour
  3. A review of the natural sweeteners Stevia and its applications in the food industry
  4. Extraction of natural pigment of Rubia Tinctorum L. (Madder) and its applications in the food industry
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 678 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4106