[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مرکز آنالیز شیمیایی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/19 | 

درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مرکز آنالیز شیمیایی 
در " سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران" 


در این کنگره بین المللی که در تاریخ ۲۶ الی ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ۳ مقاله پژوهشی در زمینه بررسی کیفی و فرمولاسیون مواد غذایی و ادویه جات با عناوین ذیل توسط خانم دکتر یزدانفر  و همکاران ایشان خانم مهندس زمانی، خانم مهندس کریمی و آقای مهندس محبوب حبیب زاده ارائه و پذیرفته شد.
 

  1. Determination and investigation of heavy metals (As, Hg) content in black tea by method using hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS)

  2. Determination and investigation of Iron (Fe) in Enriched Flour by Atomic Absorption Spectroscopy

  3. Investigating and Identifying the Constituents of one of the Spices used in Fast Food Formulation

 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 3193 بار   |   دفعات چاپ: 500 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4660