درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مرکز آنالیز شیمیایی
در " سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران"
در این کنگره بین المللی که در تاریخ ۲۶ الی ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ۳ مقاله پژوهشی در زمینه بررسی کیفی و فرمولاسیون مواد غذایی و ادویه جات با عناوین ذیل توسط خانم دکتر یزدانفر و همکاران ایشان خانم مهندس زمانی، خانم مهندس کریمی و آقای مهندس محبوب حبیب زاده ارائه و پذیرفته شد.
-
Determination and investigation of heavy metals (As, Hg) content in black tea by method using hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS)
-
Determination and investigation of Iron (Fe) in Enriched Flour by Atomic Absorption Spectroscopy
-
Investigating and Identifying the Constituents of one of the Spices used in Fast Food Formulation
|