[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: - ::
 | تاریخ ارسال: 1394/12/26 | 

پروتئین گیاهی اصلاح شده محلول (غلیظ) 
این محصول پروتئین گیاهی اصلاح شده محلول (غلیظ) است که طی سلسله فرایندهای آنزیمی- شیمیایی تولید می‌شود. این پروتئین گیاهی ارزش غذایی بالایی دارد و در صنایعی نظیر صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و در خوراک. دام، طیور و آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد. 
 

نتن
نننننالبل

لقلیلییبیی

 

کارشناس فنی:  آقای دکتر جعفری(۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی ۱۳۵۲)     (۰۹۱۲۵۲۱۲۲۱۶۳)
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: فرایندهای آنزیمی | پروتئین گیاهی |
دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645