[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اخذ رتبه عالی در آزمون مهارت (PT) توسط آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/5/16 | 
به گزارش پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، نمایشگاه "عصر امید" با هدف معرفی ایده‌ها و استارتاپ‌های برتر، شرکت‌های فناور و خلاق و زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی از تاریخ ۸ لغایت ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ به همت دانشگاه آزاد اسلامی در محل نمایشگاه مصلی تهران برگزار شد. در این رویداد ملی، محصول جدید و دانش بنیان آقای عباس بایگان، عضو هیات علمی و پژوهشگر گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی، در بخش استارتاپ‌های برتر با عنوان " میکروکپسول اسانس کاکوتی با روش خشک کردن پاششی به عنوان افزودنی آنتی باکتریال طبیعی در فراورده‌های غذایی و دارویی" از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزیده و معرفی شد.
     این پژوهشگر در معرفی محصول جدید بیان کرد: امروزه عفونت‌ها و مسمومیت‌های غذایی، موضوع بسیار مهم و استراتژیکی در حوزه سلامت جهانی هستند؛ لذا برای حفظ سلامت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی و دارویی، عموما از نگه دارنده‌های شیمیایی و سنتتیک و گروهی از آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌شود که عوارض بسیاری از جمله ایجاد مقاومت دارویی باکتری‌های پاتوژن، ایجاد آلرژی و حساسیت‌های مختلف و همچنین قیمت تمام شده بالایی دارند. وی اشاره کرد: این محصول دانش بنیان(بخشی از تز دکترای تخصصی ایشان است) با استفاده از گیاه دارویی کاکوتی که بومی کشور ایران است؛ می‌تواند جایگزین مناسبی برای افزودنی‌ها و نگه دارنده‌های شیمیایی باشد و با کنترل جمعیت باکتری‌های گرم منفی و گرم مثبت، موجب افزایش Shelf life و مهار میکروارگانیسم‌های بیماری زا شود. استفاده از فناوری انکپسولاسیون (ریزپوشانی) امکان تولید نانوکپسول و میکروکپسول خوراکی و محلول در آب از اسانس را فراهم کرده و ضمن ایجاد ارزش افزوده بسیار بالا برای این محصول، امکان ایجاد اشتغال در کشور و صادرات محصول را نیز فراهم می‌نماید. با تجاری سازی این محصول، تحولی بزرگ در استفاده از نگه دارنده‌ها و افزودنی‌های آروماتیک مواد غذایی و دارویی ایجاد خواهد شد.
ضمن عرض تبریک به این همکار عزیز، موفقیت های روزافزون ایشان را در عرصه‌های علمی و فناوری از خداوند منان  خواستاریم.

 

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: میکروارگانیسم ها | نانوکپسول | ریزپوشانی | کاکوتی |
دفعات مشاهده: 919 بار   |   دفعات چاپ: 178 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645