[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: علوم و صنایع غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/12/26 | 
علوم و صنایع غذایی 
در دهه‌های اخیر پیشرفت و توسعه تکنولوژی در علوم و صنایع گوناگون با رشد چشم‌گیری مواجه بوده و در این میان فناوری‌های مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی از اهمیت خاص برخوردار است. رشد بی رویه جمعیت در یک قرن گذشته و منابع محدود غذایی و مسایلی هم چون امنیت غذایی، دستکاری‌های ژنتیکی و محصولات تراریخته و همچنین فناوری‌های نوین در حوزه شناسایی تقلبات و مواد افزودنی غیرمجاز و اجرای استانداردهای مربوط به حوزه سلامت غذای انسان و دام و طیور توجه ویژه به آموزش‌های تخصصی را گریزناپذیر می‌نماید.
مرکز آموزش‌‌های تخصصی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با بهره‌مندی از اعضای هیأت علمی متخصص و متعهد در قالب "گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی"، "مرکز تولید عصاره‌ها و مواد موثره گیاهی" و "آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفیت مواد غذایی" اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی برای دانشجویان، دانش‌آموختگان، مسئولان فنی آزمایشگاه‌ها، اعضای هیأت علمی مراکز  پژوهشی و همچنین کارشناسان مراکز تولیدی می‌نماید. 
دوره‌‌های آموزشی متناسب با سطح و نیاز متقاضیان نیازسنجی، تدوین، تهیه محتوا و اجرا می‌‌شوند. 


دوره‌های آموزشی

• انکپسولاسیون، فناوری ریزپوشانی در صنایع 
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی 

• تراریخته در صنایع غذایی 
• رنگ‌های غذایی 
• آشنایی با تولید و کاربردهای جلبک اسپیرولینا 

• امنیت غذایی 
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی 
• آزمون‌های میکروبی انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها 
• آزمون‌های میکروبی انواع میوه‌های خشک بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی سبزیجات بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی سبوس دامی و انسانی 
• آزمون میکروبی انواع دانه‌های غلات و حبوبات 

• آزمون‌های میکروبی نان حجیم شده 
 • آزمون‌های میکروبی فراورده‌های حجیم شده بر پایه غلات 
• آزمون‌‌های میکروبی فراورده‌های قنادی و شیرینی 
• آزمون‌های میکروبی مواد غذایی کنسرو شده 
• آزمون‌های میکروبی مربا و مارمالاد 
• آزمون‌های میکروبی عسل 

• آزمون‌های میکروبی زعفران 
• آزمون‌های میکروبی قهوه و فراورده‌های آن 
• آزمون‌های میکروبی آب آشامیدنی بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی انواع نوشیدنی گازدار و بدون گاز 
• آزمون‌های میکروبی عصاره‌ها و عرقیجات گیاهی 

 

   کارشناس فنی:  آقای دکتر بایگان (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی  ۱۰۸۶)     (۰۹۱۲۱۹۶۷۱۴۲)
   مدیر مرکز آموزش:  خانم دکتر فتح الهی  (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی  ۱۵۰۹)     (۰۹۱۲۷۰۶۳۴۰۳)
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: رنگ های خوراکی | انکپسولاسیون | امنیت غذایی | افزودنی های مواد غذایی | مسئول فنی آزمایشگاه | کارامل | کنترل کیفیت مواد غذایی | علوم و صنایع غذایی | تراریخته | ریزپوشانی | استاندارد مواد غذایی |
دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645