علوم و صنایع غذایی
در دهههای اخیر پیشرفت و توسعه تکنولوژی در علوم و صنایع گوناگون با رشد چشمگیری مواجه بوده و در این میان فناوریهای مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی از اهمیت خاص برخوردار است. رشد بی رویه جمعیت در یک قرن گذشته و منابع محدود غذایی و مسایلی هم چون امنیت غذایی، دستکاریهای ژنتیکی و محصولات تراریخته و همچنین فناوریهای نوین در حوزه شناسایی تقلبات و مواد افزودنی غیرمجاز و اجرای استانداردهای مربوط به حوزه سلامت غذای انسان و دام و طیور توجه ویژه به آموزشهای تخصصی را گریزناپذیر مینماید.
مرکز آموزشهای تخصصی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با بهرهمندی از اعضای هیأت علمی متخصص و متعهد در قالب "گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی"، "مرکز تولید عصارهها و مواد موثره گیاهی" و "آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفیت مواد غذایی" اقدام به برگزاری دورههای تخصصی برای دانشجویان، دانشآموختگان، مسئولان فنی آزمایشگاهها، اعضای هیأت علمی مراکز پژوهشی و همچنین کارشناسان مراکز تولیدی مینماید.
دورههای آموزشی متناسب با سطح و نیاز متقاضیان نیازسنجی، تدوین، تهیه محتوا و اجرا میشوند.
دورههای آموزشی
• انکپسولاسیون، فناوری ریزپوشانی در صنایع
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی
• تراریخته در صنایع غذایی
• رنگهای غذایی
• آشنایی با تولید و کاربردهای جلبک اسپیرولینا
• امنیت غذایی
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی
• آزمونهای میکروبی انواع ادویهها و چاشنیها
• آزمونهای میکروبی انواع میوههای خشک بسته بندی
• آزمونهای میکروبی سبزیجات بسته بندی
• آزمونهای میکروبی سبوس دامی و انسانی
• آزمون میکروبی انواع دانههای غلات و حبوبات
• آزمونهای میکروبی نان حجیم شده
• آزمونهای میکروبی فراوردههای حجیم شده بر پایه غلات
• آزمونهای میکروبی فراوردههای قنادی و شیرینی
• آزمونهای میکروبی مواد غذایی کنسرو شده
• آزمونهای میکروبی مربا و مارمالاد
• آزمونهای میکروبی عسل
• آزمونهای میکروبی زعفران
• آزمونهای میکروبی قهوه و فراوردههای آن
• آزمونهای میکروبی آب آشامیدنی بسته بندی
• آزمونهای میکروبی انواع نوشیدنی گازدار و بدون گاز
• آزمونهای میکروبی عصارهها و عرقیجات گیاهی
کارشناس فنی: آقای دکتر بایگان (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی ۱۰۸۶) (۰۹۱۲۱۹۶۷۱۴۲)
مدیر مرکز آموزش: خانم دکتر فتح الهی (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی ۱۵۰۹) (۰۹۱۲۷۰۶۳۴۰۳) |