آزمونهای میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی
- کشت، شناسایی و نگهداری ایمن میکروارگانیسمها
- توسعه تولید میکروارگانیسمها در مقیاس بنچ
- کنترل کیفیت میکروبی محصولات غذایی و فراوردههای کشاورزی
- پایش آلودگی میکروبی سایتهای نفتی
- پایش و شمارش باکتریهای سودوموناس
- پایش و شمارش باکتریهای APB، IRB، SRB و HB در نمونه های گوناگون
- آزمونهای MIC و MBC
کارشناس فنی: آقای دکتر جعفری (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی: ۱۳۵۲) (۰۹۱۲۵۱۲۲۱۶۳) |