عنوان دوره: اصول و مبانی اسانسگیری، عرق گیری و عصاره گیری
مدت دوره: ۲۴ ساعت
تعداد جلسات: ۳ جلسه
شهریه: ۳.۶۰۰.۰۰۰ تومان
محل برگزاری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران
معرفی کلی دوره
در این دوره فراگیران به شکل تئوری و عملی مفاهیم و مبانی مربوط به عصاره، اسانس، عرقیات، روشهای استخراج و کاربرد آنها را آموزش خواهند دید.
پیش نیاز
مدرک دیپلم یا بالاتر
این دوره مناسب چه کسانی است؟
برای دانشجویان در کلیه سطوح، کارشناسان شرکتهای مرتبط و نیز افرادی که دنبال راهاندازی واحد تولیدی و یا در صدد تولید محصول در این زمینه هستند.
اهداف اصلی این دوره چیست؟
ایجاد اشتغال و ارتقای سطح مهارت فعالان در این حوزه
پس از شرکت در این دوره چه مهارتهایی را کسب خواهید کرد؟
۱. آشنایی با مفاهیم اسانس، عصاره و عرقیات
۲. آشنایی با روشهای تولید اسانس، عصاره و عرقیات
۳. آشنایی با کاربردها، روشهای نگه داری و تقلبهای رایج در اسانسها، عصارهها و عرقیات
فرصتهای شغلی پس از گذراندن این د وره
راهاندازی کارگاه و کسب و کارهای کوچک، جذب و استخدام در سازمانها و شرکتهای مرتبط
سرفصلها
۱. آشنایی با مواد مؤثره گیاهی
۲. روشهای استخراج عصاره و استانداردسازی آن
۳. روشهای استخراج اسانس، آشنایی با آنالیز اسانسها و اسانسهای استاندارد
۴. آشنایی با روغنهای غیرفرار، استخراج و خواص آنها
۵. آشنایی با خواص، نگه داری و کاربرد اسانسها و عصارهها و ...
۶. آموزش چگونگی کار با دستگاههای آزمایشگاهی کلونجر، سوکسله و ...
|