پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران- تازه ها
درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مرکز آنالیز شیمیایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/11/19 | 

درخشش اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مرکز آنالیز شیمیایی 
در " سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران" 


در این کنگره بین المللی که در تاریخ ۲۶ الی ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ۳ مقاله پژوهشی در زمینه بررسی کیفی و فرمولاسیون مواد غذایی و ادویه جات با عناوین ذیل توسط خانم دکتر یزدانفر  و همکاران ایشان خانم مهندس زمانی، خانم مهندس کریمی و آقای مهندس محبوب حبیب زاده ارائه و پذیرفته شد.
 

  1. Determination and investigation of heavy metals (As, Hg) content in black tea by method using hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS)

  2. Determination and investigation of Iron (Fe) in Enriched Flour by Atomic Absorption Spectroscopy

  3. Investigating and Identifying the Constituents of one of the Spices used in Fast Food Formulation

 

نشانی مطلب در وبگاه پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران:
http://irdci.ac.ir/find.php?item=1.206.205.fa
برگشت به اصل مطلب