پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران- فراورده های کشاورزی، مواد غذایی
-

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1394/12/26 | 

آزمون‌های فراورده‌های کشاورزی، مواد غذایی 
- آزمون های مطابقت با استاندارد بیش از صد فراورده کشاورزی، مواد غذایی، بسته بندی و تجهیزات 
- اندازه گیری ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها، پلی فنل‌ها و مواد مؤثره در چای، سبزیجات، میوه، فراورده‌های گیاهی و مکمل های غذایی
- انجام آزمون‌های تخصصی مواد غذایی (اندازه گیری پروتئین، چربی، پراکسید، قند کل، فیبر و ...) 
- اندازه گیری شیرین کننده‌های مصنوعی و نگه‌‌دارنده‌های سوربیک اسید و بنزوئیک اسید و نمک‌های آن‌ها 
- اندازه گیری آلاینده‌های آلی، معدنی و پلیمری 
- اندازه‌گیری فلزات سنگین و کاتیون‌ها 
- اندازه‌گیری آنیون‌ها 
- اندازه‌گیری باقی مانده آفت کش‌های شیمیایی
- اندازه‌گیری مایکوتوکسین‌ها، آفلاتوکسین‌ها و سایر سموم قارچی
- اندازه‌گیری باقی مانده داروها در فراورده‌های پروتئینی 

 
مدیر مرکز :  خانم دکتر قمبریان (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی: ۱۱۸۱ و ۱۰۵۹)     (۰۹۱۲۳۰۴۸۰۳۸)
نشانی مطلب در وبگاه پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران:
http://irdci.ac.ir/find-1.263.237.fa.html
برگشت به اصل مطلب