پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران- علوم و صنایع غذایی
علوم و صنایع غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1394/12/26 | 
علوم و صنایع غذایی 
در دهه‌های اخیر پیشرفت و توسعه تکنولوژی در علوم و صنایع گوناگون با رشد چشم‌گیری مواجه بوده و در این میان فناوری‌های مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی از اهمیت خاص برخوردار است. رشد بی رویه جمعیت در یک قرن گذشته و منابع محدود غذایی و مسایلی هم چون امنیت غذایی، دستکاری‌های ژنتیکی و محصولات تراریخته و همچنین فناوری‌های نوین در حوزه شناسایی تقلبات و مواد افزودنی غیرمجاز و اجرای استانداردهای مربوط به حوزه سلامت غذای انسان و دام و طیور توجه ویژه به آموزش‌های تخصصی را گریزناپذیر می‌نماید.
مرکز آموزش‌‌های تخصصی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با بهره‌مندی از اعضای هیأت علمی متخصص و متعهد در قالب "گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی"، "مرکز تولید عصاره‌ها و مواد موثره گیاهی" و "آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفیت مواد غذایی" اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی برای دانشجویان، دانش‌آموختگان، مسئولان فنی آزمایشگاه‌ها، اعضای هیأت علمی مراکز  پژوهشی و همچنین کارشناسان مراکز تولیدی می‌نماید. 
دوره‌‌های آموزشی متناسب با سطح و نیاز متقاضیان نیازسنجی، تدوین، تهیه محتوا و اجرا می‌‌شوند. 


دوره‌های آموزشی

• انکپسولاسیون، فناوری ریزپوشانی در صنایع 
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی 

• تراریخته در صنایع غذایی 
• رنگ‌های غذایی 
• آشنایی با تولید و کاربردهای جلبک اسپیرولینا 

• امنیت غذایی 
• کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی 
• آزمون‌های میکروبی انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها 
• آزمون‌های میکروبی انواع میوه‌های خشک بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی سبزیجات بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی سبوس دامی و انسانی 
• آزمون میکروبی انواع دانه‌های غلات و حبوبات 

• آزمون‌های میکروبی نان حجیم شده 
 • آزمون‌های میکروبی فراورده‌های حجیم شده بر پایه غلات 
• آزمون‌‌های میکروبی فراورده‌های قنادی و شیرینی 
• آزمون‌های میکروبی مواد غذایی کنسرو شده 
• آزمون‌های میکروبی مربا و مارمالاد 
• آزمون‌های میکروبی عسل 

• آزمون‌های میکروبی زعفران 
• آزمون‌های میکروبی قهوه و فراورده‌های آن 
• آزمون‌های میکروبی آب آشامیدنی بسته بندی 
• آزمون‌های میکروبی انواع نوشیدنی گازدار و بدون گاز 
• آزمون‌های میکروبی عصاره‌ها و عرقیجات گیاهی 

 

   کارشناس فنی:  آقای دکتر بایگان (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی  ۱۰۸۶)     (۰۹۱۲۱۹۶۷۱۴۲)
   مدیر مرکز آموزش:  خانم دکتر فتح الهی  (۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰ داخلی  ۱۵۰۹)     (۰۹۱۲۷۰۶۳۴۰۳)
نشانی مطلب در وبگاه پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران:
http://irdci.ac.ir/find-1.281.307.fa.html
برگشت به اصل مطلب