[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: تولید و فروش امولسیفایر ::
 | تاریخ ارسال: 1397/11/8 | 
تولید سفارشی و فروش تخصصی امولسیفایر 
(مواد فعال سطحی) 
 
 
گروه مهندسی فرآیند با تکیه بر دانش روز و تجهیزات پیشرفته، انواع گوناگون امولسیفایرهای صنعتی را تولید و به بازار عرضه می‌نماید. 
          
 شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰)

 

نام محصول HLB* حالت فیزیکی کاربردها صنایع مورد استفاده
IRDCI-EM۶ ۴-۶ مایع ویسکوز حل شونده در محیط آلی – انحلال فاز آبی در محیط آلی صنایع شیمیایی و بهداشتی
IRDCI-EM۱۰ ۷-۱۰ مایع ویسکوز توزیع در محیط آلی - انحلال فاز آبی در محیط آلی و تثبیت کننده، حل کننده و نرم کننده آرایشی، بهداشتی، پلاستیک و منسوجات
IRDCI-EM۱۸ ۱۱-۱۸ مایع ویسکوز حل شونده در محیط آبی - انحلال فاز آلی در محیط آبی
عامل رطوبت، پایدار کننده
صنایع غذایی، شوینده و آرایشی
تولید سفارشی تولید سفارشی امولسیفایر با هر HLB مورد نیاز امکان پذیر است.


 

 

امولسیفایر چیست؟ 
در حالت عادی آب و روغن به عنوان دو ماده غیر قابل امتزاج، در یکدیگر حل نشده و دو فاز جدا از یکدیگر تشکیل می دهند. از طرفی دیگر، در بسیاری از صنایع ترکیب پیوسته ای از فاز های آلی و آبی مورد نیاز است.
تلفیقی از دو یا چند ماده غیر قابل امتزاج در یکدیگر را که تشکیل یک فاز پیوسته می دهند، امولسیون می‌گویند. در واقع واژه امولسیون زمانی به کار می‌رود که یک مایع به عنوان پخش شونده در یک فاز دیگر به عنوان فاز پیوسته به صورت همگن پراکنده می شود. امولسیون­ها خود به خود تشکیل نمی­شوند و پس از تشکیل نیز تمایل به ناپایداری دارند.
به منظور ایجاد پایداری در یک امولسیون، از موادی با نام امولسیفایر استفاده می شود. امولسیفایر ها را اغلب با نام های سور فکتانت یا ماده فعال سطحی نیز می شناسند. بنابر این ترکیبات اصلی یک امولسیون عبارتند از:
۱- فاز پخش شونده
۲- فاز پیوسته
۳- ماده امولسیفایر
                                                                                        

  سمت چپ مخلوط آب و روغن قبل از تزریق امولسیفایر و سمت راست امولسیون آب و روغن بعد از تزریق امولسیفایر

توانایی ایجاد پیوند بین دو فاز توسط امولسیفایرها، به دلیل وجود یک سر آب دوست و یک سر چربی دوست در آنها می باشد. یعنی یک سر آنها با محلول آبی پیوند برقرار می کند و سر دیگر به محلول آلی (چربی) متصل می شود. به این ترتیب دو مایع غیر قابل امتزاج را در یک فاز پیوسته به هم متصل نموده و پایدار می نماید.
میزان پایداری امولسیون  با انتخاب درست امولسیفایر بستگی مستقیم دارد. در واقع برخی امولسیفایر ها بیشتر آبدوست و برخی از آنها بیشتر چربی دوست هستند. انتخاب امولسیفایر مناسب، با توجه به مواد اولیه مخلوط که بیشتر شامل فاز آلی و یا فاز آبی باشد صورت می پذیرد.
در واقع امولسیونها بر اساس نحوه اضافه کردن دو فاز آب و روغن به یکدیگر به دو نوع اصلی روغن در آب یا آب در روغن تقسیم می­شوند. وقتی قطرات روغن در آب پخش می­گردد ( یعنی مقدار فاز آلی کمتر است)، امولسیون روغن در آب (O/W) ساخته می­شود و وقتی قطرات آب در فاز روغن پخش گردد (یعنی مقدار فاز آلی بیشتر باشد)، امولسیون آب در روغن(W/O) ساخته می­شود.
عدد HLB (Hydrophilic Lipophilic Balance) پارامتری برای انتخاب صحیح امولسیفایرها می باشد که میزان توانایی آن ها را برای ایجاد پایداری در امولسیون هایی با حجم و انواع مختلف فازهای آبی و آلی نشان می دهد.
                                                                                   
 HLBمواد در گستره ۱ تا ۱۸ تعریف می شود. عدد ۱ مربوط به ماده ای است که به شدت چربی دوست است و عدد ۱۸ مربوط به ماده­ای است که به شدت آب دوست است.  HLBنرمال در محدوده ۲-۱۴ است و نقطه میانی عدد ۱۰ می باشد. در این حالت ماده در حال تعادل بین آب دوستی و آب گریزی است.
انواع امولسیفایرها
این مواد در انواع آنیونی، کاتیونی، آمفوتریک و غیر یونی در بازار موجود هستند و به دلیل خواص منحصر به فردی که دارند در صنایع مختلفی مانند شوینده ها، کشاورزی و… مورد استفاده قرار می گیرند. در زبان فارسی این ترکیبات با نام ماده فعال کننده سطحی هم شناخته می شوند.
امولسیفایرآنیونی:
مشهور ترین مواد فعال سطحی آنیونی، صابون ها هستند. که در اثر حل شدن در آب، به کاتیون و آنیون تجزیه می شوند. چون آنیون تولیدی دارای سر آبدوست و دم آبگریز است، به این مواد، مواد فعال سطحی آنیونی می گویند. این مواد دارای گروه های عاملی آنیونی مانند سولفونات، فسفات، سولفات و کربوکسیلات ها هستند. آلکیل سولفات شامل آمونیوم لوریل سولفات، سدیم لوریل، آلکیل اتر سولفات سدیم لوریت سولفات یا همان سدیم لوریل اتر سولفات (تگزاپون یا SLES ) و سدیم میرت سولفات می باشند. همچنین استئارات ها که بیش از ۵۰ درصد از کاربرد جهانی مواد سورفکتانت را تشکیل می دهند، جزء این دسته می باشند. بسیاری از این مواد در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد دارند.
امولسیفایر کاتیونی:
در ساختمان این نوع مواد فعال سطحی، یک گروه هیدرو کربنی آب گریز و یک یا چند گروه آبدوست وجود دارد. این مواد وقتی که در آب حل شوند، کاتیون تولیدی دارای خاصیت فعال سطحی خواهد بود. این مواد عموما بار مثبت در قسمت سر خود دارند و اغلب آن ها به عنوان قارچ کش، ضد باکتری و ضد خوردگی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله سورفکتانت های کاتیونی می توان به بنزالکونیوم کلراید اشاره کرد. در محصولات ضد استاتیک مانند نرم کننده‌های پارچه و نرم کننده‌های مو مفید هستند. برای اکثر فرمولاسیون‌هایی که شامل سورفاکتانت‌های کاتیونی هستند، یک محلول اسیدی ترجیح داده می‌شود، زیرا این امر باعث می‌شود که بار مثبت موجود در ساختار کاتیونی حفظ شود.
امولسیفایر آمفوتریک:
هر ملکول از این نوع مواد فعال سطحی در آب، هم دارای بار مثبت و هم بار منفی می باشد و خاصیت کاتیونی و آنیونی آنها بستگی به کیفیت آب و pH دارد.
سورفاکتانت های آمفوتریک غالبا به pH حساس هستند و بر اساس  pH محلول مانند گونه های آنیونی یا کاتیونی رفتار می کنند. یعنی در محیط های اسیدی مانند یک ماده فعال سطحی آنیونی عمل می کنند و در محیط های بازی، رفتار مواد فعال سطحی کاتیونی را دارند. انواع بتائین‌ها و آمین اکسیدها می توانند در این دسته قرار بگیرند.
امولسیفایر غیر یونی
این مواد هر چند خاصیت فعال سطحی دارند اما وقتی در آب حل می شوند به یون تجزیه نمی‌شوند. دلیل حل شدن این مواد در آب به دلیل وجود گروه های قطبی مانند پلی گلایکول اترها و یا چند گروه الکلی می باشد. یک ویژگی مهم این مواد آن است که تشکیل نمک نمی دهند، از این رو در آب سخت نیز کاملا محلول هستند. به علاوه به همراه مواد فعال سطحی یونی هم قابل استفاده می باشند. سورفکتانت‌های غیریونی یکی از سورفکتانت‌ های متداول در صنعت هستند و معمولاً در بازارهای خانگی و مراقبت‌های شخصی و همچنین صنایع کشاورزی استفاده می‌شود. از جمله سورفکتانت های غیر یونی می توان به اسیدهای چرب اتوکسیله و الکوکسیله، آمین‌های اتوکسیله، الکل اتوکسیله، اتوکسیلات آلکیل و نونیل فنل، استرهای سوربیتان اتوکسیله شده و اتوکسیلات روغن کرچک اشاره کرد.
 
تولید و فروش روغن حل شونده (آبصابون تراشکاری)
روغن حل شونده (روغن آب صابون) ترکیبات پیچیده‌ای از روغن و مواد مختلف هستند که به راحتی با آب مخلوط شده و امولسیون تشکیل می‌دهند. روغن‌های حل شونده به عنوان خنک کننده و روانکار در صنایع فلزکاری، مته کاری، پرس کاری، فرز کاری و تراشکاری به منظور کاهش حرارت، کاهش اصطکاک در حین فرایند و حذف ذرات فلزی مورد استفاده قرار می گیرند. گروه مهندسی فرآیند پژوهشکده توسعه صنایع شیمایی ایران با توجه به تجارب و دارا بودن دانش مورد نیاز این محصول را فرموله کرده و با قیمتی رقابتی به بازار عرضه نموده است. همچنین ارائه‌ی فرمولاسیون مناسب برای انواع روغن‌های پایه و یا تولید سفارشی محصول نهایی امکان‌پذیر است.
           شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰) 
 
تولید و فروش اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS)
نام‌های دیگر این ماده گلیکول استئارات یا گلیکول مونو استئارات می‌باشد. این محصول به عنوان نرم کننده، صدفی کننده، امولسیفایر و پایدار کننده کاربرد دارد. شکل ظاهری این محصول به صورت جامد و پرک شده می‌باشد. 
امکان   ارسال نمونه رایگان به سراسر کشور. 

           شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰) 
 
جهت کسب اطلاع از جزییات فروش  با ما تماس بگیرید
 آقای مهندس رضاخانی         تماس:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶       ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰   (داخلی ۱۱۱۰)
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: HLB | Surfactant | سورفکتانت | Emulsifier | مواد فعال سطحی | امولسیفایر |
دفعات مشاهده: 7572 بار   |   دفعات چاپ: 324 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645