[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/12/26 | 
عنوان دوره: کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی 
مدت دوره: ۸ ساعت 
تعداد جلسات: ۲ جلسه 
شهریه: ۳.۶۰۰.۰۰۰ تومان 

محل برگزاری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران 

معرفی کلی دوره 
امروزه با روند توسعه واحدهای تولیدی صنایع غذایی و افزایش میزان تولید این گروه از محصولات در کشور از یک سو و افزایش میزان واردات با شاخص‌ها و استانداردهای کیفی و ایمنی متفاوت، ضرورت کنترل کیفیت و سلامت مواد اولیه و محصولات دارای اهمیت بالایی است. تشخیص انواع باکتری‌ها، قارچ‌ها و تعیین حد مجاز میکروارگانیسم‌های هوازی و بی‌هوازی به عنوان مهم‌ترین اصل در سلامت مواد غذایی و بهداشتی می‌باشد، چرا که عدم کنترل دقیق میزان آن‌ها در مواد غذایی بروز مشکلات بهداشتی و اقتصادی برای مصرف کنندگان و تولید کنندگان را در پی خواهد داشت. 

پیش نیاز
داشتن تخصص در یکی از رشته‌های زیست شناسی ، کشاورزی، بیوتکنولوژی، ژنتیک، میکروبیولوژی 

این دوره مناسب چه کسانی است؟ 
دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته‌های علوم زیستی و بیوتکنولوژی که متقاضی کار در پژوهشکده‌ها، کارخانه‌ها و صنایع مرتبط با علوم زیستی هستند. 

اهداف اصلی این دوره چیست؟ 
شناسایی میکروارگانیسم‌ها شامل انتروباکتریاسه، باسیلوس سریوس، سالمونلا، اشرشیاکلی، سودومانوس آئروژینوزا، مخمر، کلستریدیم‌ها و غیره نیازمند محیط‌های کشت خاص خود، روش‌های کشت اختصاصی و انکوباسیون ویژه می‌باشد. هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی با انواع محیط کشت‌های لازم برای رشد میکروارگانیسم‌های معمول در مواد غذایی، روش‌های کشت باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و چگونگی انکوباسیون آن‌ها می‌باشد. 

پس از شرکت در این دوره چه مهارت‌هایی را کسب خواهید کرد؟ 
۱. فراگیر باید بتواند میکروارگانیسم‌های گوناگون در مواد غذایی متفاوت جستجو نماید. 
۲. فراگیر باید روش‌های تهیه انواع محیط کشت مایع و جامد را به خوبی یاد گرفته باشد. 
۳. فراگیر باید چگونگی کشت مواد غذایی گوناگون جامد و مایع را در محیط‌های گوناگون فرا گرفته باشد. 
۴. فراگیر باید چگونگی شمارش میکروارگانیسم‌های گوناگون، محاسبه و تنظیم گزارش را آموخته باشد. 

فرصت‌های شغلی پس از گذراندن این د وره
این دوره در کنار دوره "مبانی آزمایشگاه میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی"  از دوره‌های مورد نیاز و اساسی برای اشتغال در آزمایشگاه‌ها به ویزه آزمایشگاه‌های همکار اداره‌ی استاندارد می‌باشد. 


سرفصل‌ها 
۱. روش‌های تهیه محیط کشت‌های گوناگون 
۲. روش‌های کشت مواد غذایی گوناگون 
۳. شمارش کلی میکروارگانیسم‌های موجود در ماده‌ی غذایی 
۴. جستجوی کپک و مخمر در ماده‌ی غذایی 
۵. جستجوی کلی فروم در ماده‌ی غذایی 
۶. جستجوی کلستریدم در ماده غذایی 
۷. جستجوی استافیلوکوکوس اورئوس در ماده‌ی غذایی 
۸. جستجوی انتروباکتریاسه در ماده‌ی غذایی 
۹. جستجوی انتروکوکوس روده‌ای در ماده‌ی غذایی 
۱۰. جستجوی باسیلوس سرئوس در ماده‌ی غذایی  
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: کنترل کیفی | مواد غذایی | میکرو ارگانیسم | میکروب | محیط کشت |
دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4652